Sponsoren

Wat waren we positief verrast toen we aan deze actie begonnen. Binnen een week waren de belangrijkste zaken geregeld. Denk hierbij aan het benodigde vuurwerk en de opslag. Niet lang daarna zijn ook de benodigde afhaalbewijzen en flyers belangeloos gedoneerd. Al met al stond het geraamte van het vrijwilligersproject binnen 2 maanden als een huis!

Zonder onze sponsoren was dit nooit gelukt!

Winkeliers

Vuurwerk Riezebos uit Amersfoort
Door het jaar heen is Vuurwerk Riezebos bekend als smederij en constructiebedrijf Riezebos. Maar aan het einde van het jaar gaat de werkplaats dicht en veranderen ze in Vuurwerk Riezebos. Al ruim 4 jaar zijn zij een begrip in Amersfoort en omstreken, als het om sierlijk en knallend vuurwerk gaat. 

Vox Vuurwerk uit Meppel
Vox Vuurwerk bevat alle ingrediënten die het nodig heeft; Ruigheid, Lol, emotie, spektakel, innovatie, design en is exclusief. Design is niet alleen hoe alles eruit ziet en hoe voelt, het is ook hoe het werkt! Dat is Vox Vuurwerk!

Importeurs

Royal Fireworks
In 2013 bestaat Royal Fireworks 5 jaar. Zij hopen dat u nog vele jaren van het vuurwerk zult genieten. De passie van Royal Fireworks ziet u terug in de heldere kleuren, goede knallen en hoge kwaliteit van hun vuurwerk producten. 

Lesli Vuurwerk
Lesli Vuurwerk is een van de meest toonaangevende importeurs van Nederland met meer dan 400 verkooppunten. Lesli Vuurwerk heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen en innoveren hoog in het vaandel staan.

Hardix Vuurwerk
Hardix Vuurwerk, een klein bedrijf met een grootse denkwijze. Toch beschikken ze over een grote kennis van de producten. Bij hen is een klant écht een klant. Met onze 25 jaar ervaring in het importeren en exporteren van vuurwerk is Hardix Vuurwerk inmiddels een gevestigde naam als vuurwerkimporteur in Nederland.

Rubro Fireworks
Rubro Vuurwerk is een importeur van hoogwaardig consumenten vuurwerk met meer dan 15 jaar ervaring. Al sinds de begin jaren ’90 reizen zij jaarlijks naar China met een deskundig team en een enorme prestatiedrang om alleen het beste vuurwerk naar Nederland te halen.

Schuurmans Vuurwerk
Bijna twee eeuwen lang (sinds 1812) is de naam Schuurmans een begrip in de vuurwerkbranche. Zoals Schuurmans zelf zegt: ‘Waar het echt op aankomt zijn onze prestaties, onze betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Daar worden we voortdurend op afgerekend. En terecht, dat houdt ons scherp’.

Wolff Vuurwerk
Wolff vuurwerk bestaat al ruim 50 jaar. Door het neerzetten van een stevig dealernetwerk, vuurwerk aankopen van topleveranciers in China en continue introductie van vernieuwende producten zet Wolff zichzelf al jaren op de kaart.

Drukkerijen

Foto Amersfoort
Foto Amersfoort is sinds 1 november 2013 geopend op Emiclaer in Amersfoort. In de copyshop kunt u voor diversen diensten terecht. Bijvoorbeeld voor kopiëren en printen in zwart/wit of kleur, maar ook voor textielbedrukkingen, canvasprints, posters en drukwerk.

Comments are closed.