Gezocht: App-ontwikkelaar

Over Vrolijk Vuurwerk

Voor Vrolijk Vuurwerk ben ik op zoek naar een app-ontwikkelaar. Vrolijk Vuurwerk is een initiatief om kinderen van gezinnen met financiële problemen te voorzien van gratis vuurwerk. Zo hoopt Vrolijk Vuurwerk het sociale isolement van deze kinderen in de vaak donkere decembermaand iets te verlichten. Om dit te bereiken zijn wij afhankelijk van donaties van vuurwerkimporteurs en vuurwerkwinkeliers. Daarnaast richten wij ons op het verstrekken van informatie over het veilig afsteken van vuurwerk om het aantal vuurwerkslachtoffers verder te verminderen. En daarom zijn wij op zoek naar een app-ontwikkelaar.

Doel van de app

Het doel van de app is om de gebruikers een Vrolijk gevoel te geven en ze iets te leren over vuurwerk in het algemeen en veiligheid in het bijzonder. Ieder ongeluk dat we voorkomen met deze app is natuurlijk veel waard!

Wat ga je doen als app-ontwikkelaar?

Voor Vrolijk Vuurwerk ben ik op zoek naar iemand die (in eerste instantie) kosteloos een werkende app wil ontwikkelen. Het idee en de uitwerking heb ik klaarliggen, maar ik ben geen programmeur. De app zelf bouwen kan ik niet. Daar kom jij als app-ontwikkelaar in de picture! Naast het bouwen mag je natuurlijk altijd ideeën inbrengen om de app te verbeteren. Zowel inhoudelijk als qua gebruikersgemak. Graag zelfs!

Gevraagde kwaliteiten:

• (enige) kennis van app ontwikkeling
• bereidheid om snel te schakelen wanneer dit nodig is
• bereidheid om ook na lancering betrokken te blijven voor aanpassingen en nieuwe functies
• Meedenken is zeer welkom
• liefst woonachtig in de omgeving Amersfoort, zodat we ook persoonlijk kunnen afspreken

LET OP: De app moet voor november klaar zijn

Wat kunnen wij bieden?

Vrolijk Vuurwerk is een non-profit initiatief en ze ontvangt ook geen geldelijke donaties. Er is dus geen inkomstenbron. Noch voor mij, nog voor de app-ontwikkelaar. Daarom is deze opdracht misschien voornamelijk geschikt als (afstudeer)stage. Mocht de app in de toekomst geld opleveren dan kunnen we uiteraard kijken naar een verdeling.

Ga je deze opdracht als stage uitvoeren? Dan ben ik zeker bereid om aan de eisen van een stageplaats te voldoen (mits dit mogelijk is natuurlijk).

Voor meer informatie of bij interesse, mail dan naar: vrolijkvuurwerk@gmail.com

 

Comments are closed.