Geef voedselbank haar donateurs terug

De lach van een kindDe afgelopen week heeft Vrolijk Vuurwerk in verschillende (landelijke) media gestaan. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Alleen heeft het ook ongewenste publiciteit voor de Voedselbank opgeleverd. Want hoewel in bijvoorbeeld het AD stond dat er in Arnhem voetbalkaartjes voor Vitesse werden weggegeven en in andere plaatsen mensen gratis een kerstboom konden halen reageerden mensen alleen op het vuurwerk. De reacties waren dat vuurwerk niet eetbaar is en dat men daarom stopte als donateurs van de voedselbank. Uiteraard een zeer onwenselijke situatie!

Bij deze wil Vrolijk Vuurwerk aan iedereen duidelijk maken dat de voedselbanken geen geld of wat dan ook aan deze actie hebben uitgegeven. Alle donaties zijn door Vrolijk Vuurwerk in de vorm van vuurwerk en veiligheidsartikelen ontvangen. Ook Vrolijk Vuurwerk heeft geen enkele cent ontvangen. De donaties zijn enkel in de vorm van goederen geweest.

Tevens willen wij alle vuurwerkliefhebbers oproepen om te laten zien dat wij het beste met de mensen voor hebben. Daarom hebben we in samenwerking met Vox Vuurwerk in Meppel een eigen vuurwerklijn, waarvan een deel van de opbrengst rechtstreeks naar de voedselbank gaat. Daarnaast staan bij Vuurwerk Riezebos in Amersfoort en Vox Vuurwerk een doos waarin u een donatie kunt doen. Ook deze opbrengst gaat rechtstreeks naar de voedselbank.

En mocht u niet in de buurt van een van deze twee plaatsen wonen en wilt u toch bijdragen, doneer dan via de website van de voedselbanken en vermeld a.u.b. in de omschrijving ‘Vrolijk Nieuwjaar!’

Want het draait uiteindelijk allemaal om de lach van een kind!

Comments are closed.